Fortelock - rychlé a kvalitní řešení podlahy

Lidé se nás často ptají, jakou podlahu jim doporučíme do sklepa, dílny nebo garáže. Bojujete s vlhkostí? Chcete podlahu, která je odolná a dobře se udržuje? Chcete si podlahu položit svépomocí? Všechny tyto požadavky (a mnoho dalších) splňují právě PVC dílce Fortelock.

Rectangle_255

V domácím prostředí jsou tyto dílce vhodné téměř všude - je to například rychlé řešení pro vaši garáž, sklep nebo i domácí posilovnu, protože výborně odolají i vysoké zátěži. Není problém ani s technickou místností, kde se předpokládá kontakt s vodou případně i chemikáliemi, nebo další prostory, kde chcete mít podlahu v pěkném dekoru a přitom zachovat všechny výše zmíněné vlastnosti. Máte na podlaze nalepenou starou dlažbu, ale její demontáž se vám zdá příliš složitá? S dílci Fortelock opět není problém a díky řešení systému odvodných kanálků na spodní straně dílců podlaha „větrá“ a předchází se tak případné tvorbě nebezpečných plísní.
Podlaha je vhodná i do větších provozů. Jako příklad můžeme uvést školy, tělocvičny a sportovní haly, automyčky, autoservisy, různé sklady i s pohybem vysokozdvižných vozíků, velkoobchody, maloobchody i kanceláře, jídelny a restaurace, stáje, dětské koutky,  zdravotnictví, různé výstavní plochy s důrazem na rychlou změnu propozice a mnoho dalších...

Rectangle_255
Rectangle_256

 

Na výběr máte z několika dezénů a barev. Díky tomu můžete vytvořit podlahu, která splyne se svým okolím nebo ji naopak rozzářit různými barvami. Volbou systému s viditelným nebo skrytým zámkem zase můžete podpořit útulný nebo industriální styl. Pokud se řadíte mezi domácí kutily a podkladový povrch máte relativně rovný, k montáži Vám bude stačit gumové kladívko, metr a pilka. I přes rychlou montáž a vysokou variabilitu vám podlaha nabídne velmi dlouhou životnost a skvělý vzhled.

Jestli Vás toto řešení zaujalo, neváhejte a navštivte náš e-shop. Pokud máte rádi kompletní servis, kontaktujte nás. Náš zkušený tým vám celou podlahu položí dle vašich požadavků a podle předem vypracované cenové nabídky.