Cesta k dokonalému interiéru začíná tady

Vyberte si z naší nabídky kusových koberců 

Důvodů, proč do svého domova zvolit koberec, je hned několik. Důležité je, zvolit ten pravý koberec pro vás! Každý kus totiž vypráví svůj vlastní příběh a přináší do vašeho domova specifický vzhled a atmosféru. Tak který kousek si vyberete?

CALDERON ❤️

Calderon oslní tradičním vzorem a kvalitním materiálem a jeho elegantní design přinese do interiéru klasický nádech. Vybírat můžete ze dvou vzorů a několika barevných provedení

CANNES

Cannes, koberec se střiženým vláknem, potěší všechny milovníky minimalismu. Jeho čisté linie a neutrální barvy ho činí skvělou volbou pro skandinávský styl interiéru.

ESCAPE 💛 

Escape je naprostá klasika, která nikdy nevyjde z módy. Jeho nápadné vzory a bohaté barvy váš domov oživí a dodají mu energii. Díky použitému vláknu a způsobu výroby patří navíc tyto koberce mezi nejlevnější na trhu, přitom jsou velmi odolné vůči opotřebení, zachovávají stálobarevnost a jsou velmi praktické na údržbu.

FLAT 💠 

Flat je skvělou volbou pro ty, kteří hledají rustikální, přesto moderní koberec s čistými liniemi a klidnými barvami. Výrobním materiálem je polypropylenové vlákno, které je jedním z nejpoužívanějších a nejžádanějších výrobních materiálů – je totiž mimořádně odolné vůči skvrnám a vyblednutí, proto se nemusíte bát umístit jej například do dětského pokoje.

FLAT – ovály a kruhy 🔴

Tato varianta koberce Flat oživí jakýkoliv interiér. Kombinuje jednoduchost s kreativitou, a proto zútulní například vaší ložnici, obývací pokoj nebo pokoj pro hosty. Díky jeho odolnosti se ale nemusíte bát umístit jej i na chodbu nebo terasu. 

JASPER 💜

Jasper je pro milovníky barev, ať už tlumených nebo těch výraznějších – najdete ho u nás totiž hned v několika variantách. Jeho detaily interiér rozjasní, koberec má navíc obšitý obvod, je velmi příjemný na dotek a praktický na údržbu.

JASPER KIDS 🧸

Oblíbený koberec Jasper u nás najdete i ve variantách pro děti. Hravý barevný design se zvířátky a jasné barvy udělají z dětského pokoje místo plné zábavy.

LABRADOR 🤎

Těžko byste hledali větší klasiku, než je jednobarevný koberec Labrador. Díky své bohaté textuře je ideální do obývacího pokoje nebo do ložnice, snadno ho navíc vyperete v pračce a vysušíte v sušičce.

LEVEL 🤍

Koberec Level s jednoduchým geometrickým vzorem se se svými béžovými a hnědými barevnými variacemi hodí spíše do teplých interiérů. Je také mimořádně odolný vůči skvrnám a vyblednutí a řadí se tak zaslouženě k těm nejodolnějším z naší nabídky.

MEDAILON ❣️

Orientální koberec Medailon má dvě barevná provedení v teplých barvách. Je tak ideálním doplňkem do rustikálních interiérů nebo třeba na chatu. 

MRAMOR 🪨

Jak už název napovídá, koberec se pyšní minimalistickým mramorovým vzorem, a to hned v několika variacích. Koberec má navíc díky použitému vláknu jemný lesk, díky kterému budí luxusní dojem. 

NEPAL 🇳🇵

Koberec Nepal je inspirován tradičními vzory z Nepálu. Díky 3D efektu navíc plasticita vzorů skvěle vynikne a zaujme na první pohled.

PLAYTIME 🚗

Playtime se hodí do každého dětského pokoje. Jeho hravost a výrazné barvy, stejně jako hebkost a snadná udržitelnost, vytvoří ideální hrací koutek.

SHIRAZ 🌴

Bohaté barvy a vzory a barvami zaujmou všechny milovníky exotiky. Shiraz se zaručeně stane nepřehlédnutelným kouskem, a to v jakémkoli interiéru.

TOP SHAGGY 🛏️

Jednobarevný koberec s dlouhým huňatým vlasem zútulní váš domov. Díky tomu, že je neuvěřitelně příjemný na došlap se hodí například do obývacího pokoje nebo do ložnice. Uvidíte, že pak bude vstávání hračka!

TROIA 🤍

Další koberec vhodný do minimalistických domovů, Troia, se vyznačuje jednoduchostí, nadčasovým vzorem a jemnými barvami. 

WARNER 🔻

Naopak koberec Warner dozajista upoutá pozornost všech hostů svým výrazným geometrickým vzorem a barevnou kombinací. Je také opatřen ručním carvingem, který vyvolává dojem plasticity.

 

 

Když podlahy (a koberce), tak Plotz!♥️