Laminátové podlahy

Laminátové podlahy – léty prověřeno

Pěkná podlaha je základem pro útulný domov. Krása je vždy dána pohledem pozorovatele, proto máme k dispozici rozmanitý a široký sortiment laminátových podlah – od ušlechtilého dekoru přírodního dřeva až po stylově patinový vzhled v mimořádných designech.

Laminátové podlahy mnoho lidí při výběru tuto podlahovou krytinu zavrhne, ale ve světě podlah má stále své nezastupitelné místo, a to i navzdory její špatné pověsti. 

 

A proč špatná pověst?

Laminátové podlahy ji získaly především proto, že se zákazníci obvykle rozhodli pro levnější a méně kvalitní materiály, které se snadněji znehodnotily vyštípnutím, odražením, nebo korýtkováním (zvlněním). Korýtkování a tvorba spár byly a jsou dosud tvořeny především špatnou pokládkou, nebo následnou špatnou údržbou. 

Kvůli této kombinaci si laminátové podlahy vysloužily neprávem status „špatné.“ 

“My se naopak setkáváme se situacemi, že se nám vracejí zákazníci, kteří od nás laminátovou podlahu mají již řadu let a výměnu podlahové krytiny žádají z důvodu změny stylu bydlení,” říká Jitka Plotzová, spolumajitelka firmy Podlahy Plotz. 

 

A co z toho plyne? 

Stačí si vybrat kvalitní laminátovou podlahu s odbornou pokládkou, postupovat podle doporučení, pečovat o podlahu podle návodu na údržbu a podlaha se vám odmění nádherným vzhledem, dlouhou životností a dokonce snese i „hrubší“ zacházení.

Jako bonus jistě oceníte velký výběr dekoru, různá autentická provedení imitací povrchových úprav, například vzhled lakovaných prken, kartáčování, olejování, autentický vzhled, katrování, postaršení a mnoho dalších. 

Není důvod se laminátových podlah bát. Naopak! Laminátové podlahy vám můžou při pořizování nové podlahy ušetřit pár korun a budou vám sloužit do “roztrhání” lamel. 🙂

Pojďte si vybrat s námi. V nabídce naleznete snad i tu vaší vysněnou. 

 

A pamatujte ...

Když podlahy, tak Plotz!