Podlahy Plotz: podpora kultury a hudby na hudebním festivalu ve Slatiňanech

Jsme rádi, že jsme mohli přispět k oživení kultury a hudby na letošním hudebním festivalu ve Slatiňanech! Podlahy Plotz se s hrdostí staly jedním ze sponzorů tohoto skvělého kulturního a hudebního festivalu, který se konal v termínech 10., 17. a 24. června 2023.

 

Tento festival byl nejen prostředkem zábavy a radosti pro místní komunitu, ale také platformou pro talentované umělce, kteří představili své umění a dovednosti. Bylo nám ctí, že jsme mohli podpořit vystoupení interpretů, kteří na pódiu rozdávali nezapomenutelné hudební zážitky.

 

Na zámeckém nádvoří ve Slatiňanech se za příznivého počasí uskutečnily  tři koncerty s plánovanými interprety: A. Kalivodová a J. Pustina, dále Musica Folklorica a pěvecký sbor Oskoruša a Žesťové kvinteto pardubických filharmoniků.

 

Na prvním a třetím koncertě krátce vystoupili umělci s handicapem: Pavel Diblík, Alžběta Ryzová a Lucie Vondrová. Jejich výkony bylo potěšením poslouchat. Během festivalu rovněž probíhala výstava uměleckých fotografií Jana Kočičáka Kočího z Heřmanova Městce, nazvaná “Když tváře mluví”.

 

Musica Folklorica a pěvecký sbor Oskoruša se postarali o hudební cestu do dálek, když představili tradiční a autentickou lidovou hudbu. Jejich vystoupení nás vtáhlo do kouzla minulosti a připomnělo nám krásu kulturního dědictví.

 

Závěrečný koncert festivalu byl zajištěn Žesťovým kvintetem pardubických filharmoniků. Jejich mistrovské provedení bylo důkazem, že hudba má moc spojovat a obohacovat naše životy.

 

Věříme, že naše spolupráce přinesla nejen radost a potěšení návštěvníkům festivalu, ale také posílila a podpořila kulturní scénu ve Slatiňanech. Jsme si vědomi důležitosti kultury a umění pro společnost, a proto jsme rádi, že jsme mohli být součástí tohoto jedinečného festivalu.

 

Děkujeme všem, kteří se na organizaci podíleli, umělcům za jejich skvělá vystoupení a samozřejmě i návštěvníkům, kteří svou přítomností podpořili tuto kulturní událost. Doufáme, že se příští rok opět setkáme na dalším úžasném hudebním festivalu ve Slatiňanech!