Vylepšete váš domov novým kusovým kobercem

Představujeme vám novou řadu exkluzivních kusových koberců.

Vylepšete váš domov novým kobercem.

 

U nás v podlahách Plotz jsme hrdí na to, že nabízíme širokou paletu kusových koberců nejvyšší kvality. Představujeme vám naši novou kolekci kusových koberců, z nichž každý je pojmenován po exotických destinacích, které vás přenesou do světa stylu a komfortu. 

Podívejme se na unikátní vlastnosti těchto kusových koberců:

 

Belis: Tento koberec čerpá inspiraci z pestrobarevných krajinných scenérií Belis. Pyšní se rozmanitou paletou živých odstínů, jako kdyby vzešel z plátna malíře.

 

Bodrum: Zachycuje esenci pobřežní krásy města Bodrum. Moderní koberec v přírodních barvách s příjemně zbarveným vláknem, který jemně dokreslí váš interiér a přidá mu dotek elegance.

 

Loft Line: Inspirací pro tento koberec jsou stylové podkrovní prostory ve velkoměstech. Odráží urbanistický styl a eleganci. Díky své nízké hladině vlasů je snadno udržovatelný a vhodný pro frekventovaná místa.

 

Mykonos: Přeneste se na slunečné pláže ostrova Mykonos s chladnou a osvěžující paletou barev tohoto koberce. Jeho nadměrně měkké vlákna zajišťují luxusní pocit pod nohama.

 

Opal Deluxe: Tento koberec je tak vzácný jako vzácný drahokam - opál. Jeho luxusní vzhled dodává doteku elegance do každé místnosti.

 

Ottawa: V sobě zahrnuje klidnou atmosféru krajin města Ottawa. Tento koberec nabízí přírodní odstín, který doplňuje různé styly dekorace. je nenáročný na údržbu a velmi oblíbený díky poměru kvalita/cena.

 

Palera: Koberec s abstraktním designem, který vašemu domovu dodá moderní nádech. Klíčovou vlastností je nenápadné provedení a velice vydařený design s 3D efektem.

 

Objevte podstatu sofistikovaného provedení a pohodlí s naší novou kolekcí koberců. Každý koberec je pečlivě vyroben, aby váš dům proměnil v útulný domov. 

Navštivte náš e-shop, nebo se zastavte na naší prodejně a objevte různorodou nabídku koberců inspirovanou těmito okouzlujícími destinacemi. 

 

Když podlahy, tak Plotz!