V hlavní roli dřevěné podlahy

Perfektní volbou pro váš zdravý domov jsou dřevěné podlahy. Dřevo totiž neshromažďuje prach ani jiné alergeny. Tyto podlahy jsou ekologicky šetrné a jako přírodní produkt jsou obnovitelné a recyklovatelné. Pokud ve svém vysněném domově chcete prožívat klid a harmonii, pak jsou dřevěné podlahy vaším esem v rukávu.

Dřevěné podlahy vás přímo vtáhnou do krásy přírody svou přirozenou barevností dřeva, suky a celkovou svěžestí. Dřevěná podlaha dýchá a pracuje stejně jako my lidé. Snaží se docílit rovnováhy a je závislá na okolní vzdušné vlhkosti, kterou doporučujeme regulovat.

    
DŘEVĚNÉ PODLAHY 1 

Na našem e-shopu a prodejně najdete například  dřevěné podlahy firmy ESCO, která se řadí mezi největší výrobce masivních a třívrstvých dřevěných dubových podlah v Evropě.

Vícevrstvé dřevěné dubové podlahy jsou v současnosti velmi používané. A to nejen kvůli tomu, že jsou vhodné na podlahové topení, ale také díky jejich stabilní konstrukci.

 DŘEVĚNÉ PODLAHY 2

Proč zrovna ESCO? 

Vícevrstvé dřevěné podlahy ESCO jsou absolutně nerozeznatelné od celomasivních dubových podlah a díky speciálnímu zpracování jsou více stabilní a také uzpůsobeny pro dnešní náročné zákazníky. Horní nášlapná vrstva se rozřezává z odolných masivních dubových prken a díky dalším speciálním technologiím si zákazník můžete vybrat z velké nabídky povrchových a barevných úprav.

 

DŘEVĚNÉ PODLAHY 3

TIP 🙂

POKLÁDKA PODLAHY

Budete si pokládat podlahu sami? Pak si pohlídejte směr pokládky. Většinou se orientuje k oknu nebo terase. Prkna se pokládají po směru dopadu světla.

Nyní víte, že dřevěná podlaha má svá specifika a víte, že je lepší pokládku přenechat našemu profesionálnímu týmu. Pro zorientování se v cenových hladinách si můžete napsat o bezplatnou cenovou nabídku tady.


TIP 🙂   

CHRAŇTE SVOJI DŘEVĚNOU PODLAHU

Vaši krásnou dřevěnou podlahu chraňte před poškozením filcovými podložkami, které jednoduše umístíte na nohy nábytku. Pod kolečkové židle položte ochrannou podložku, před vstupní dveře si pořiďte rohožku. Zabráníte tak poškození vaši dřevěné podlahy. 

Aby byla vaše dřevěná podlaha po léta jako ze škatulky, doporučujeme používat speciální čistící sady určené pro dřevěné podlahy. 

 DŘEVĚNÉ PODLAHY

S CHUTÍ DO TOHO!

   

Nyní vám už nic nebrání ve zkrášlení vašeho bydlení kouskem přírody. Kompletní nabídku podlah ESCO včetně poradenství naleznete na e-shopu nebo v naší vzorkovně ve Slatiňanech. 

Věříme, že budete s českým výrobcem i s ostatními námi nabízenými výrobky maximálně spokojeni, a že si ve svém domě vytvoříte kousek přírody podle vašich snů a představ.

 

Těšíme se na návštěvu. Ať už online nebo osobní.

 

Vaše Podlahy Plotz

PS: Všechny fotografie jsou z našich realizací. Spokojení klienti se k nám rádi vrací. Podívejte se i na naše ostatní práce.