Dřevěné podlahy. Proč se investice do zdraví vyplatí?

Dřevěné podlahy jsou esteticky atraktivní, trvanlivé, přirozeně teplé a navíc jsou vyrobeny z přírodních materiálů. Proč se investice do dřeva vyplatí a jak o něj pečovat? 

Proč zvolit dřevo? 🪵

Dřevěná podlaha má nezaměnitelný šarm a její textura a barva dřeva dodá vašemu domovu jedinečný vzhled a atmosféru. Dřevo je ekologicky šetrným materiálem, což znamená, že při jeho výrobě a používání je mnohem menší ekologická stopa ve srovnání s jinými materiály. Investice do dřevěné podlahy je navíc investicí do zdraví vás i vaší rodiny – přispívá totiž ke zlepšení kvality vzduchu v místnosti tím, že neuchovává alergeny a prach.

Přijeďte se poradit! 🤝

Klíčem je ovšem nepodcenit výběr a péči o dřevěné podlahy. Proto nabízíme možnost odborného poradenství přímo u nás ve Slatiňanech. Přijeďte za námi a společně se zaměříme na: 

Výběr správného typu dřeva 🌲

Společně vybereme typ dřeva, který nejen odpovídá vašemu estetickému vkusu, ale také zohledňuje prostředí, ve kterém se podlaha nachází. Různé druhy dřeva mají totiž odlišné vlastnosti a odolnosti vůči opotřebení.

Péči a údržbu ♥️

Dřevěné podlahy vyžadují pravidelnou péči, aby zůstaly krásné a odolné. Pomůžeme vám vybrat ty nejvhodnější produkty na čištění a ochranu a předáme vám naše tipy, jak se vyhnout poškození povrchu krytiny. Častou obavou jsou při výběru dřeva také škůdci. Nemáte se ale čeho bát, my nabízíme podlahy, které jsou proti škůdcům již ošetřené.

Opravy a renovace 🧑‍🔧

Nebojte se na nás obrátit i pokud se na vaší dřevěné podlaze objeví jakékoliv poškození nebo opotřebení. Společně určitě přijdeme na to, jak problém co nejlépe a nejrychleji vyřešit. Správnými postupy můžeme výrazně prodloužit životnost vaší podlahy.

Udržitelnost 🌳

Udržitelnost a ochrana životního prostředí je pro nás při výběru materiálu velmi důležitá. Seznámíme vás proto s ekologicky šetrnými možnostmi dřeva i nátěrů.

Nechte to na nás! 🤝

Při vaší návštěvě se rovnou můžeme domluvit i na dalším postupu. Kromě poradenství totiž nabízíme i přípravu a instalaci. 🔨 Jsme si totiž vědomí toho, že i po tom, co se seznámíte se všemi základními informacemi, může být samotná montáž oříškem. 

Rádi vám proto pomůžeme s přípravou podkladu (kdy minimalizujeme problémy s deformacemi a nerovnostmi), samotnou instalací a namontováním podlahy! Na vás už tedy bude, si jen nový útulný vzhled vašeho domova pořádně užívat. A věříme, že s našimi fígly vám bude nová podlaha dělat radost dlouhá léta!  

 

Když podlahy, tak Plotz!